Jdi na obsah Jdi na menu
 


Garfweek č.28

10. 10. 2008
Obrazek

Čest práci súdruhovia -  závazky ze sjezdu čestně splníme,protože je tady už podzim "boha jeho".Ale my se nedáme a překonáme i nastávající marast a i tím,že vychází další číslo vašeho oblíbeného plátku.Opět zde naleznete nějaké novinky a stařenky,co tady v tom klatovském prohnilém distru mám.Dále si přečtete nějaké staré a dost staré věci,celé toto číslo je takové retro nebo jak by to nazvali odborníci,což já tedy,ale opravdu nejsem...nicméně doufám,že se vám bude opět líbit.Další číslo vyjde,...no asi v prosinci,spíše v lednu...nějak nemám chuť,už mne to zmáhá.A musím se i přiznat,že naposled kdy jsem si poslechl nějakou nahrávku,tak bylo v červnu,kdy jsem si v Rocksters koupil diskografii CAPITALIST CASUALTIES a CODE 13,kterou jsem ještě ani neotevřel...to jsem ale barbar,co? Ale co vám mohu s určitostí říci,jeto že v těchto dnech slaví GRF Records 10 let existence...tak hodně štěstí a zdraví do další desetiletky,haha!!! Nevěříte? Věřte!!...A teď vzůru do toho....Jirka.

Takže úvodník nového 28 čísla vás jistě navnadil...jinak dodám,že kromě novinkového seznamu,zde naleznete velice staré rozhovory,tuším,že z roku 1991 a to s CRINGER,CONCRETE SOX,RESTOS DE TRAGEDIA a Pablem z RESISTANCE PRODUCTION,což není nic jiného než nynější Strongly Opposed.Tyto pokecy jsou tuším z Malárie č.3 nebo 4.,nevím já od ní nemám hlavní obálku,ha,ha.Dále zde budou biografie YUPPICIDE,PATHOLOGIST a MODERAT LIKVIDATION,také texty a možná nějaký ten článek.

PS: 9.10. jsem si po dlouhé době koupil nahrávku,diskografii RESIST,ha,ha.A jeden velice zajímavej zine Revenge Of The Nerds.