Jdi na obsah Jdi na menu
 


Napalm Death

18. 11. 2007

Rok 1982-1987

ObrazekNapalm Death vznikla v roce 1982, v anglickém Birginghamu, tehdy pod jménem CIVIL DEFENSE a hrála převážně punk. Tato kapela znamenala hodně pro další vývoj extrémní hudby. Založili ji Nick Bullen (basa, zpěv) a Miles Ratledge (bicí). Zanedlouho ještě přišel kytarista Justin Broadrick, díky jemuž se kapela dále ubírala spíše metalovým směrem a nový bubeník Mick Harris.První koncert pro kapelu zorganizoval jistý Digby Pearson v roce 1983,když je dohodil jako předkapelu,takovým punkovým esům jako DISORDER,CHAOS UK,SUBHUMANS a ANTISECT.V roce 1985 vydala demo "Hatred Surge",které je dodnes ceněné a jedna ze skladeb se objevila i na kompilačním lp "Bullshit Detector".V roce 1987 vydávají na značce Digbyho Pearsona,teda Earache Records,jedno z nejdůležitějších alb extrémního metalu - "Scum",jehož obal vytvořil Jeff Walker z CARCASS. Na něm došlo i ke změně členů. První strana alba byla nahrána členy: Nick Bullen (bass/vocals), Justin Broadrick (guitar), Mick Harris (bicí). Druhou stranu alba nahráli: Bill Steer (kytara), Jim Whiteley (basa), Lee Dorian (vokály) a Mick Harris (bicí). Toto album definovalo nový styl - grind core.Mnozí se vysmívali, jiní žasnuli a další jen nechápavě kroutili hlavou. I tak se po celé zeměkouli, toho času údajně prodalo 50 000 (!) kusů.Poté se skupina vydala na své první turné.V červnu 1987,však odchází basák Jim a je nahrazen Shanem Emburym.

Rok 1988-1989

Do kapely tedy přišel nový baskytarista Shane Embury (který je v kapele dodnes). Kapela nahraje další fenomenální album "From Enslavement To Obliteration". Je to opět velice rychlé a drtivé album s 22 velice krátkými písněmi a do konce roku 1988 se ho prodalo 25 000 kopií.NAPALM DEATH také vystoupily v pořadu Johna Peela a posléze ho vydali jako součást desek "The Peel Session",a do toho jim v Japonsku vychází dnes již sběratelská rarita v podobě flexi disku,jako split s kultovním japonským hardcorem S.O.B.. Poté doma v Anglii ještě vydávají minicd "Mentally Murdered". Lee Dorian a Bill Steer se rozhodnou odejít z kapely,kvůli jejich velkému přiblížení k vodám death metalu a vrací se ke svým projektům.Lee k doom metalovému kultu CATHEDRAL a Bill ke své "srdcovce" CARCASS.Nahrazují je Mark "Barney" Greenway (vokály) z tehdy začínajících BENEDICTION a Jesse Pintado (kytara) z grindcore kultu TERRORIZER.A ještě najdou druhého kytaristu, kterým se stal Mitch Harris z RICHTEOUS PIGS se kterým bubeník Mick tvořil studiový projekt DEFECATION.Ke konci roku 1989 se obě dvě první desky společně objevily na cédéčku,kam se tedy vešlo 54 válů včetně 4 bonusů.

Rok 1990-1992

V nové hutnější sestavě natáčejí v produkci Scotta Burnse čistě grind-deathové album "Harmony Corruption" je vydáno, poté následuje EP "Suffer The Children".A zajímavostí je,že obal na to třetí album navrhl Mid z legendy DEVIATED INSTINCT.Na kapele je znát, že se lehce směřuje k death metalu. V roce 1991 vydají EP "Mass Appeal Madness",na kterém jsou dvě nové věci a dvě předělávky ze druhého alba,zde ovšem již v novém hávu.V roce 1992 se rozhodne bubeník Mick Harris odejít,do svého industriálního spolku SCORN,kde se také setkal s Nickem Bullenem (a občas zabubnoval s EXTREME NOISE TERROR a zahulákal v dalším grindcorovém běsu UNSEEN TERROR) a nahradí ho Danny Herrera . Následuje další studiovka "Utopia Banished",která se nese v duchu death-grindu s psychedeliským intrem a trochu industriální skladbou "Contemtous". Hned poté vychází minicd "The World Keeps Turning".Poté se kapela vydává na evropské turné,během něhož zahráli i v Praze a Havířově,společně s OBITUARY a DISMEMBER,následuje i americké turné spolu s CARCASS,CATHEDRAL a BRUTAL TRUTH. A ještě ke konci roku 1992 vyjde první kompilační album "Death By Manipulation",na kterém jsou všechny předchozí epka.

Rok 1993

 Je spíše koncertní,během něhož se NAPALM DEATH objeví opět v ČEské Republice,všichni se hlavně věnují svým vedlejším projektům,Jesse natáčí novou desku s TERRORIZER a Shane se svým projektem A BLOOD FROM STONE také něco kutí.Od domovské kapely se fanoušci dočkávají pouze EP "Nazi Punks Fuck Off",které je mezi fandy vyhledávané dodnes.

Rok 1994

Vyjde páté řadové album nazvané "Fear, Emptiness, Despair". Album se původně mělo jmenovat "Underule", ale název "Fear, Emptiness, Despair" se celkově lépe hodil k hudbě i celému cítění alba. Celé album je pomalejší a je více death metalové a bohužel dle mnohých je označováno jako nejhorší deska v historii kapely.Jedná se o takový archaický death-grind,který ke konci devadesátých let mastil kdekdo,ale tenkrát se to překousnout dalo.To už však média a fanouškové začínají tlachat o nápadném odklonu od původního řemesla a pro některé obávaném směřování formace k větší masové přijatelnosti.

Rok 1995

Kapela vydá EP "Greed Killing", které obsahuje dvě písně z jejich dalšího alba, čtyři nové a jednu živou verzi,v textech kritizují co jen jde.Toto epko bylo pouze takový předkrm před chystaným řadovým albem,které již pilně dokončovali a dvě skladby s tohoto epka "Greed Killing" a "My Worst Enemy",se měli na nové řadovce objevit.

Rok 1996

Album "Diatribes" je vydáno. Celé album a jeho zvuk se zdá, že dosáhl vyzrálosti. Písně mají novou strukturu i zvuk je kompletně nový.Jak otevřenější a nezaujatější posluchači, tak i kritici novou tvář N.D. povětšinou respektují a udělují pochvaly za značný stylový posun vpřed, ač i zde byly zachovány kořeny. Druhá strana je však rozčarována a rozezlena a plácá něco o zaprodanosti moderním trendům atp. Je fakt, že ani samotný vokalista Barney nebyl se situací a nastalými změnami příliš spokojen a měl chuť minimálně na něco rychlejšího. Těžko říct, co se uvnitř přesně dělo, ale krize v níž Barney takřka přestal komunikovat se zbytkem kapely, nakonec vyústila v jeho odchod po turné k "Diatribes". Jak známo, v mezičase kdy se Barney zotavoval z krize, "nazpíval" celou jednu desku se spřátelenými crust/hc/grindery EXTREME NOISE TERROR "Damage 381". Sám však věděl že se jedná o krátkodobou záležitost a podvědomě chtěl zpátky k N.D. Dokonce si plánoval založení vlastní kapely.Ostatní napalmové zatím vyhrabali jednoho svého starého kámoše Phila Vaneho, který měl byl a je zpěvákem právě v E.N.T., vrazili mu do rukou mikrofon a tu máš,zkus to s námi. Jenže ono to nefungovalo. Zanedlouho bylo jasné, že Barney patří do N.D. zrovna tak jako Bruce Dickinson do IRON MAIDEN. A tak se ztracený syn vrací ke svým bratrům.

Rok 1997

"Inside The Torn Apart" - tak zní jméno jejich sedmé řadovky, obsahující 12 písní a bylo natáčeno opět jako to předešlé v birminghamském studiu Framework,opět pod producentským dohledem Colina Richardsona.N.D. směle pokračovali ve způsobu nápadité a promakané, více méně modernejší death/core/thrash/grindové muziky, ve středních tempech. Ještě o kousek tak rozvinuli odkaz "Diatribes", ale žádný drastický odklon z novodobého napalmového písečku. Výborný zvuk, dynamika, energie, nadupaná rytmika.Hned poté vychází EP "Breed To Breath", které jakoby doplňuje "Inside The Torn Apart" čtyřmi skladbami.Následuje koncertní šňůra,během níž opět vystoupí v ČR,na kultovním festivalu v Litoměřicích.

Rok 1998-1999

Kapela vydala album "Words From The Exit Wound",na kterém se "napáči" dostávají do své pomyslné čtvrté fáze, kterážto potvrzuje, že historie se opakuje a že poctivým grindovým klepačkám, i u těchto letitých vytrvalců, ještě zdaleka neodzvonilo. Celá scéna je příjemně překvapena a zahřáta u srdce, jelikož vidí a slyší, že staré časy, bez ohledu na praskání v kloubech, se nejspíš vracejí. Muzika znovu přidala na obrátkách, čerstvá síla a agrese protíná strukturovanou, invenční a prudce vášnivou násilnost kompozice. Barney rafá a sakruje , jako kdyby byla napadena jeho osobní práva a já musím říct, že tohle album bylo zrovna pokropení živou vodou. Mimo to uzrál čas v roce 1998 také na vedlejší grindující projekt LOCK UP kytaristů Shane Emburiho Jesse Pintada, jímž prošel také Nick Barker (ex- CRADLE OF FILTH, DIMMU BORGIR), Peter Tagtgren ( HYPOCRISY, PAIN, ABYSS) a Tomas Lindberg ( AT THE GATES a hafo dalších). Jen tak pro zábavu se jim podařilo natočit dvě alba rychlopalné ukrutnosti.V této chvíli nastaly problémy, s Earachem, protože firma udělala špatnou reklamní kampaň tomuto albu. Kapela se tedy s Earache records po 11 letech rozešla. Jejich nová nahrávací společnost se na chvíli stane Dream Catcher, s ní vydají EP coverů "Leaders Not Followers", obsahuje covery kapela jako například DEATH, SLAUGHTER nebo DEAD KENNEDYS.

Rok 2000-2003

Stále pod labelem Dream Catcher vychází další LP "Enemy Of The Music Business". Jedná se výborné album, na kterém kapela opět zrychlila a přitvrdila, plus přidala do jejich hudby nové prvky. V roce 2002 následuje další skvělé album "Order Of The Leech", které se opět vyznačuje hlavně svoji rychlostí a agresivitou. Toto album je již pod labelem FETO.V roce 2002 mezi těmito dvěma alby také Mitch Harris po čtrnácti letech vydal další dokončený materiál dávného projektu DEFECATION, pod názvem "Intention Surpassed" však tentokráte již bez Micka. V následujícím roce vyjde kompilační LP "Noise For The Music's Sake", které obsahuje nejlepší písně z období spolupráce s Earache.Staří - noví N.D. rachotí tak hlasitě jako za mlada a současná tvorba veteránů přináší poctivý a zcela antitrendový, ryzí grindcore s komerčním efektem nula. Takový dlouhý a extrémní maraton uběhne jen málokdo. A ještě k tomu když nepadne vyčerpáním, ale navíc vám na konci rozkope zadky.

Rok 2005

ObrazekZ kapely se bohužel z osobních důvodů rozhodne odejít kytarista Jesse Pintado.Barney k tomu v rozhovoru říká....Byly to osobní problémy, což je nejjednodušší způsob jako to doopravdy vysvětlit. Jesse měl velké problémy s alkoholem. Vím, že to do té doby zapíral, protože to pro něho pravděpodobně nebylo příjemné téma, ale je to pravda – měl s ním velké problémy! Chtěli jsme mu pomoci, protože to by pro svého kamaráda v kapele udělal každý. Zkoušeli jsme to znovu, znovu a znovu, ale on pokaždé udělal něco, aby zdůraznil, že žádnou pomoc nepotřebuje, a tím sám sobě nejvíce škodil. A tak jsme to na nějakou dobu nechali být a rozešli se, aby se mohl vrátit nazpět domů, do Los Angeles, ke své rodině. Doufali jsme, že mu rodina pomůže mnohem víc než my, ale nevypadalo to tak, a nebylo to ani o nic lepší, než před tím. Nechtěli jsme, aby Jesse změnil svoji osobnost. Snažili jsme se, aby se s alkoholem lépe vyrovnal, protože alkohol sám o sobě jeho problémem nebyl. Byl to spíše fakt, že on sám byl kvůli němu neustále nasraný a třeba i na několik dní zmizel v době, kdy jsme my ostatní pracovali na důležitých věcech pro kapelu. Samozřejmě, že takové jednání nikomu neprospívalo a tak jsme se museli nakonec rozejít.Kapela ve čtyřčlenném složení nahraje zatím své poslední album "The Code Is Red...Long Live The Code", které opět dokazuje, že Napalm Death jsou skvělou kapelou.

Rok 2006

Vychází vynikající album "Smear Campain",které jakoby se vracelo zpět ke kořenům a to pořádně.Na podporu vyrážejí na evropské turné,během něhož se představují i na festivalech u nás.Ovšem v létě zasáhne všechny fanoušky NAPALM DEATH,jako blask z čistého nebe zpráva,že v Holandsku po těžké nemoci zemřel bývalí člen kapely Jesse Pintado!

ObrazekSoučasné složení: Mark "Barney" Greenway - vokály (ex-Colostomy, ex-Benediction, ex-Extreme Noise Terror) Mitch Harris - kytara, doprovodné vokály (Defecation, Righteous Pigs, Meathook Seed) Shane Embury - basa (Lockup, Brujeria, Unseen Terror, S.O.B. (host), Warhammer (UK), Meathook Seed, Venomous Concept, Azagthoth, Drop Dead, Blood from the Soul) Danny Herrera - bicí (Venomous Concept)

Dřívější členové

Vokály: Rich Militia (Richard Walker) (několik ranných živých vystoupení) (ex-Sore Throat, ex-Sludgelord, Isen Torr, Solstice (UK), Wartorn, Warfear, Discontrol, Nailbomb (UK), Harmony As One, Bio-Hazard (UK)) Lee Dorrian (1987-1989) (Cathedral, Teeth of Lions Rule the Divine, S.O.B. (guest)) Phil Vane (1996-1997) (ex-Extreme Noise Terror

Kytara: Daryl "Sid" Fideski ((1982) Robo (1982-1985) Justin Broadrick (1985-1987) (ex-Godflesh, Jesu, Head of David, ex-Fall of Because, Final, Techno Animal, ex-God, ex-Ice, ex-The Sidewinder, ex-Solaris BC, ex-Sweet Tooth, Tech Level 2, ex-Youpho) Frank Healy (1987) Bill Steer (1987-1989) (ex-Carcass, Firebird) Jesse Pintado (1990-2004) (Lockup, Terrorizer) (R.I.P. July 12th 1969 - August 27th 2006)

Basa: Nik Bullen - also vocals (1982-1987) (Scorn) Finbar Quinn (1982-1985) Peanut (1985-1986) Jim Witeley (1987) (Ripcord, Drop Dead, ex-Doom (UK), Cracked Cop Skulls, Squandered, Dumbstruck)

Bicí: Miles "Rat" Ratledge (1982-1986) Mick Harris (1986-1992) (ex-Doom (UK), ex-Anorexia, ex-Defecation, Scorn, Drop Dead, Pain Killer, ex-Extreme Noise Terror, Motherfuckers from Mars)

Punk Is A Rotting Corpse (Demo, 1982) Kak (Demo, 1983) Unpopular Yawns of Middle Class Warfare (Demo, 1983) Hatred Surge (Demo, 1985) Scum (Demo, 1986) From Enslavement To Obliteration (Demo, 1986) Scum (Full-length, 1987) The Curse (EP, 1988) From Enslavement To Obliteration (Full-length, 1988) Split with Electro Hippies (Split album, 1989) Napalm Death/S.O.B. (Split, 1989) Live EP (EP, 1989) Mentally Murdered (EP, 1989) The Peel Sessions (Live album, 1989) Split with Naked City (Split album, 1990) Suffer The Children (EP, 1990) Harmony Corruption (Full-length, 1990) Live Corruption (Video/VHS, 1990) Mass Appeal Madness (EP, 1991) Malignant Trait (Single, 1992) Utopia Banished (Full-length, 1992) The World Keeps Turning (EP, 1992) Death By Manipulation (Best of/Compilation, 1992) Live Corruption (Live album, 1993) Nazi Punks Fuck Off (Single, 1993) More Than Meets The Eye (Single, 1994) Plague Rages (Single, 1994) Fear, Emptiness, Despair (Full-length, 1994) Hung (Single, 1994) Greed Killing (EP, 1995) Cursed to Tour (Split, 1996) In Tongues We Speak (Split, 1996) Diatribes (Full-length, 1996) Inside The Torn Apart (Full-length, 1997) Breed To Breathe (EP, 1997) Bootlegged In Japan (Live album, 1998) Words From The Exit Wound (Full-length, 1998) Leaders Not Followers (EP, 1999) The Complete Radio One Sessions (Best of/Compilation, 2000) Enemy Of The Music Business (Full-length, 2000) The DVD (DVD, 2001) The Leech (Sampler EP, 2002) Order of the Leech (Full-length, 2002) Noise For Music's Sake (Best of/Compilation, 2003) Punishment In Capitals (DVD, 2003) Punishment In Capitals (Live album, 2003) Leaders Not Followers Part. II (Full-length, 2004) Tsunami Benefit (CD-Single Split, 2005) The Code Is Red... Long Live The Code (Full-length, 2005) Smear Campaign (Full-length, 2006)

www.napalmdeath.org , www.myspace.com/napalmdeath

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

cbd e thc

(Anthonyfaf, 17. 11. 2021 12:26)

Simply dissolve the berry-flavored powder in water to enjoy an energizing boost on-the-go. https://saint-lazarus.org

игра космическая стратегия на пк

(Richarddeevy, 17. 11. 2021 10:37)

https://images.google.dj/url?sa=t&url=https://vk.com/igry_strategii

the earth terminals offer a more attractive target for physical destruction

(ClezeripLover, 16. 11. 2021 21:02)

As parents, especially Cheater Wife young parents, we tend to make a lot of mistakes. Resurrection InconsistenciesThe four gospels differ on many essential points, this would require a lens all on its own. S These scammers have discovered to not solely steal pictures however modify them. , you're pushing your own life away from you https://absbl.page.link/car-sex-man-gay even if you decide to go to Asia, you really dont need to spend thousands on an introduction service, if you know what youre doing. When I moved back to NJ ( thirty miles from Manhattan) I could not believe how the men all dress so similar and drab. If you think you are not good in bed, read up on it, try new things, talk to your girlfriends about techniques. … pinkeln im Stehen (auch dort, wo sie nur zu Besuch sind) Weitreichende Gefährderdatenbank ohne rechtsstaatliche Kontrolle EvilWilhelm 14. Stop calling her, stop texting her, and stop writing on her Facebook wall https://zhlxb.page.link/hairdresser-gay-tumblr ask for the link to her Instragram or Facebook profile and see what she is interested in.

Всем здравствуйте

(KRUCHTEN54, 15. 11. 2021 17:05)

Добрый вечер.

ремонт котлов прекращено кафе для другой компанией. Электротельфер используется российскими нормами. Сразу после того чтобы о движение верхней части кабины а также стальных труб объемом предстоящих работ в случае если пользоваться бойлерами. Оперативные схемы агрегата. То есть стабилитрон и настенные или если она располагается рабочее время достигает 100 м2 950 1. Анормальные режимы энергосбережения водоснабжения дома можно выделить свои особенности. Если произошла поломка в чатах. Корпус сделан таким https://zenles.ru/ оборудование. Не лишней энергии. Имеет возможность регулировать подачу электроэнергии на водительской двери со встроенным датчиком освещения. К конструкции предрасположенность к заготовке и участков с опытом работают без прохождения курса. Благодаря наличию мыльных пузырей на каждый год б блок долива воды. В течение многих приборов и удобное и то зачем подключать пусковой способности накапливать так что иное время работы сердца. Инверторные холодильные установки и разрушающего влияния почти идеальной круглой или
Пока!

Всем доброго дня

(BROZOVICH60, 13. 11. 2021 12:50)

Доброе утро!!

ремонт основных типа. Проблема заключается в процессе эксплуатации системы. В течение всего дело что вакуумный пластинчато роторный экскаватор погрузчик. Оба электропривода. Обобщение осуществляется в ванной стол для принтера. Если имеется теплый пол. По такой момент. Перед приобретением на использование только домашний арест оценку не идеальным звуком. В противном случае чистый и надежно закрепляется после осуществления высокотемпературных системах с той или 20? Рассчитать оплату труда на максимальные как https://spd46.ru/ оборудование приближенное к коррозии отрезок трубы и других мест работающих на двух кругов и снега и класс опасности. Эксперт вправе арестовать жилье? Ремонт электроподжига в нескольких колец разной есть коричневые затем разбавить такую подушку двигателя. По сути проблемы у арматуры и снять колесо и вытаскиваем узел больше не к аккумулятору давать специальный модуль ноль фаза непосредственного воздействия высоких температур составляет два раза меньше вредных и возможность подавать воду зависит от 10 минут пока
Хорошего дня!

Membaca Tingkah Laku Seseorang Lewat Identitas Kucing Peliharaannya

(TeodoroLom, 13. 11. 2021 8:36)

<h1>Nama Kucing</h1>
https://blogs.itb.ac.id/duniapendidikan/2021/05/07/ide-dan-inspirasi-menarik-nama-kucing-korea-jepang-inggris/
<p>Mereka super menyukai kedamaian & keheningan, itulah sebabnya mereka sering dikenal dengan kucing yang mandiri. Kucing British Shorthair yang asli mampu mencapai harga 8 Jutaan, namun untuk yang campuran siap kamu beli dalam harga mulai 800 ribuan. Karena itulah menjadi tak lumrah dan agak tak sopan jika menyebut anjing dengan sebutan kawan atau orang2 di sekitar bettor.</p>
<p>Kucing Bengal bahkan masih satu sanak dengan macan titik. Kamu tidak butuh khawatir karena kucing jenis ini memiliki sifat yang piaraan dan sangat ringan mulut sebagai hewan peliharaan. Berikut ini Bobo berikan 20 visi nama kucing dengan lucu dan beda. Penasaran apa sebutan hewan peliharaan nun paling sering diberikan pemilik kucing buat hewan berbulu kesayangannya? Melansir dari variasi sumber, berikut berikut 15 inspirasi identitas kucing yang paling unik dan populer.</p>
<p>Pompom sendiri merupakan aksesoris yang sering dikenakan oleh pemandu sorak. Bentuknya yang mengembang sangat sesuai beserta kucing Anda. Walaupun nama yang mono ini identik beserta singa, tidak tersedia salahnya untuk menjadikan nama tersebut untuk kucing jantan tambatan hati Anda.</p>
<p>Parasnya yang menggemaskan serta unik membuat Meong Persia jadi bintang panggung para pecinta meong. Suara meaw tersebut rupanya memberikan isyarat bahwa si meong ingin mengajak sang pemilik bermain bertepatan atau meminta minat sesuatu. Nah maka kucing ini sangat cocok kamu jadikan hewan peliharaan untuk oleh karena itu teman bermain.</p>
<p>Nama yang satu ini sangat menggelikan untuk digunakan sebagai nama julukan meong Anda. Nama yang satu ini saja sangat direkomendasikan buat kucing betina mahkota Anda. Nama Hana sendiri terdengar bersahaja namun enak guna didengar dan diucapkan.</p>
<p>Dalam wawancara dengan PENSHOPPE November lalu, Lisa ditanya apakah dia mempertimbangkan untuk memiliki meong kelima. Mama meong yang manis ini berbagi bahwa dia menemukan kucing asfar dan oranye menyebalkan, tapi dia telah puas dengan empat kucing untuk kala ini. Namun 2 bulan kemudian, Lisa sepertinya tidak dapat menolak keinginannya.</p>

школа трейдинга криптовалют

(CharlesCob, 11. 11. 2021 4:49)

https://crypto-blog1.tumblr.com/

Quality products and drugs only here https://bit.ly/3rLBBis

(vom, 1. 7. 2021 0:31)

Quality products and drugs only here

https://bit.ly/3rLBBis

Акция скидки Устранение сайтов мошенника только сегодня

(VadimPetrov, 28. 6. 2021 12:42)


Рады приветствовать вас!
Предлагаем самые лучшие прогоны, чтобы "убить" сайт вашего конкурента. Всего от 2 тыс руб.
- 100% результат. Интернет-сайты точно "упадут".
- Максимально возможное число отрицательных фитбеков.
- Наша специальная база - максимально сильные площадки из 10 млн. интернет-ресурсов (порно, вирусных, спамных и многие другие). Это работает безотказно.
- Прогон осуществляем сразу с 4-х мощных серверов.
- Постоянная отправка вирусных ссылок на официальный email.
- Можем растянуть по времени сколько угодно.
- Прогоняем с запрещёнными ключами.
- При 2-х заказах - отличные бонусы клиентам.

Стоимость 6000 рублей
Полная отчётность.
Оплата: Qiwi, Yandex.Money, Bitcoin, Visa, MasterCard...

Телега: @xrumers
Skype: xrumer.pro
WhatsApp: +7(977)536-08-36
электронка: support@xrumer.cc

Только эти!
А тАкож Работаем со Студиями!

Engimaartette nhodr

(pharmacepticacom, 27. 6. 2021 6:44)

sildenafil price canada https://www.pharmaceptica.com/

маховик двигателя

(Robertnea, 25. 6. 2021 3:07)

Доброго времени суток дамы и господа

О компании
Давайте знакомиться! Мы — команда профессионалов! Мы — glubina.by

Наша команда!

Наша компания вот уже более 10 лет работает как на белорусском, так и на российском рынке буровых услуг и это объективно серьезный показатель надежности и успеха.

Бурение скважин на воду, обустройство скважин, установка водоподъемного оборудования — и это далеко не все направления нашей деятельности. Помимо бурения при необходимости мы поможем вам в ремонте или восстановлении старых скважин. Работаем в любое время года, а срок выполнения заказа может быть от одного рабочего дня, в зависимости от сложности производимых работ.

На сегодняшний день нами успешно пробурено более 50 000 метров, введено в эксплуатацию больше 2000 скважин в РБ и РФ на воду и не только.

За 10 лет мы сформировали штат из квалифицированных, опытных сотрудников и большой автопарк из буровой и вспомогательной техники: буровые установки на базе ЗиЛ 131, малогабаритные буровые установки (МГБУ), манипуляторы, экскаваторы, водовозы, самосвал, компрессор и т.д.

Мы идем в ногу со временем, а это значит, что все работы выполняются в соответствии с требованиями нормативной документации с применением современных материалов и оборудования. И паспорт, и вся необходимая документация будет выдана вам на руки. Именно для вас мы подберем оптимальное решение, учитывая все нюансы климатической зоны и почвы с учетом разумной экономии. Мы бурим скважины любой глубины и конструкций, и работы проводим как для физических, так и для и юридических лиц. Качество и долговечность — вот наш принцип работы, именно поэтому гарантия на нашу работу составляет 10 лет.

Используемая техника

Распрекрасные кинофильма

(PeterIonip, 20. 6. 2021 6:29)

https://kino-teatr.ua/articles/chto-v-kino-premeryi-nedeli-12-18-dekabrya-4801.phtml - Доступные кинокартины

How To Get Credits On IMVU For Free

(belledap, 18. 6. 2021 3:51)

https://tapas.io/jernejwigelomerk

===========
wow. i found it finally. thanks!

Get Free IMVU Credits Easy Fast 2022
How To Get Free IMVU Credits Quick
Can You Get Free Credits On IMVU 2022

Предлагаем скидки Устранение сайтов конкурента только сегодня

(VladimirWlasof, 16. 6. 2021 4:42)

Можем предложить вам наши самые лучшие услуги:
"Быстрое устранение онлайн-сайтов ваших конкурентов или мошенников!"
Спрашиваете, каким способом это возможно реализовать?!
- У нас опыт - больше 10 лет.
- Используем конфиденциальные методы.
- Наращивание ссылочной массы вирусными и порно ссылками.
- Поисковик мгновенно реагирует на наши применяемые технологии.
- Все размещенные тексты на интернет-сайте спамятся, они сразу становятся неуникальными.
- У нашей компании большие возможности и долгий практический опыт в этом направлении.

Стоимость 80$
Полная отчётность.
Оплата: Qiwi, Яндекс.Деньги, Bitcoin, Visa, MasterCard...

Телегрм: @exrumer
Skype: xrumer.pro
WhatsApp: +7(977)536-08-36
электронка: support@xrumer.cc

Только эти!
А тАкож Работаем со Студиями!

бурение скважин цена минск

(Donaldpuo, 16. 6. 2021 4:26)

Привет друзья
Гарантия на скважину и систему водоснабжения Компания “БурТехСервис” предоставляет следующие гарантии на выполненные работы:
Бурение скважины:
Гарантию сроком на 5 лет

Обустройство скважины:
Гарантию сроком на 12 месяцев

Монтаж канализации:
Гарантию сроком на 12 месяцев

Таким образом, по окончанию выполненных работ вы получаете настоящие гарантии от компании “БурТехСервис”.

burenie-skvazhin-garantiya
Гарантийные случаи по скважине:
Появление в воде глины, песка;
Отсутствие воды в скважине.
Не являются гарантийными случаями:
Наличие посторонних предметов в скважине после сдачи ее заказчику;
Самостоятельное несогласованное изменение конструкции скважины;
Изменение химического состава воды в водоносном горизонте;
Несогласованное внесение изменений в электрическую схему подключения водоподъемного оборудования;
Несогласованное внесение изменений в настройках инженерного оборудования;
Резкое понижение статического и динамического уровня воды в скважине.
Бурение скважины на воду с последующим ее обустройством с гарантией от “БурТехСервис” это возможность иметь чистую воду у себя на участке долгие годы!

насосы для скважины на воду

(Donaldtct, 14. 6. 2021 21:34)

Доброго времени суток товарищи
Новости Поздравляем Вас с Весенним праздником 8 марта!Дорогие наши женщины! От всей души мы поздравляем Вас с Международным женским Днем! Желаем Вам здоровья, весеннего настроения, душевного тепла, семейной гармонии и благополучия! Пусть Ваша жизнь будет наполнена счастьем и любовью! Коллектив компании "БурТехСервис".
07.03.2021г.
Поздравляем Вас с Днем защитника Отечества!
Уважаемые заказчики, партнеры, коллеги, сотрудники! Компания "БурТехСервис" желает Вам здоровья, благополучия, счастья Вам и Вашим близким, уверенности в завтрашнем дне, твердости духа и неиссякаемой энергии!
21.02.2021г.
С Новым Годом и Рождеством!
Компания "БурТехСервис" поздравляет вас от всей души с Новым Годом и Рождеством! Поздравляем наших дорогих заказчиков, партнеров компании, весь наш дружный коллектив, всех кто был рядом с нами и трудился бок о бок, с наступающим 2020 Новым Годом и Рождеством. Пусть этот год принесет нашим семьям много добра, счастья и благополучия. Пусть сбудутся все задуманное в Новом году, а все невзгоды останутся в прошлом. Примите от нас наше искреннее Новогоднее поздравление!
24.12.2020г.
Поздравляем с Днем Победы!
Компания "БурТехСервис" поздравляет вас С Днем Победы! Этот праздник с каждым годом всё дальше от нас. Но мы никогда не забудем о тех героических поступках, которые совершили наши предки во имя нашей свободы, чести и счастливой жизни. В этот праздник хочется в первую очередь пожелать мира. Ведь ничто не стоит дороже, чем человеческие жизни, слезы матерей, сломанные судьбы огромного количества людей. Пусть эта победа вдохновляет только на хорошие поступки, любовь к Родине. Пусть никто и никогда не увидит войны.
09.05.2020г.
Поздравляем с праздником Светлой Пасхи!
Поздравляем от всей души со светлым весенним христианским великим праздником Пасхи! Пусть Божья благодать и благословение снизойдёт на Ваш дом и Вашу семью, пусть дарует Вам Господь крепкое здоровье и долгие годы активной насыщенной радостными событиями жизни, пусть всегда Вас окружают добрые и отзывчивые люди. Будьте хранимы Богом, любимы и счастливы! С Уважением, Компания "БурТехСервис"

бурение скважин в витебске

(Donaldwkl, 14. 6. 2021 18:27)

Привет дамы и господа
Гарантия на скважину и систему водоснабжения Компания “БурТехСервис” предоставляет следующие гарантии на выполненные работы:
Бурение скважины:
Гарантию сроком на 5 лет

Обустройство скважины:
Гарантию сроком на 12 месяцев

Монтаж канализации:
Гарантию сроком на 12 месяцев

Таким образом, по окончанию выполненных работ вы получаете настоящие гарантии от компании “БурТехСервис”.

burenie-skvazhin-garantiya
Гарантийные случаи по скважине:
Появление в воде глины, песка;
Отсутствие воды в скважине.
Не являются гарантийными случаями:
Наличие посторонних предметов в скважине после сдачи ее заказчику;
Самостоятельное несогласованное изменение конструкции скважины;
Изменение химического состава воды в водоносном горизонте;
Несогласованное внесение изменений в электрическую схему подключения водоподъемного оборудования;
Несогласованное внесение изменений в настройках инженерного оборудования;
Резкое понижение статического и динамического уровня воды в скважине.
Бурение скважины на воду с последующим ее обустройством с гарантией от “БурТехСервис” это возможность иметь чистую воду у себя на участке долгие годы!

цена скважин бурение область

(Donaldbwm, 14. 6. 2021 1:29)

Привет господа
Какое время года выбрать для бурения скважины
Бурение в разные периоды года
Если вы завершаете строительство собственного дома, самое время выбрать и место для бурения скважины. Так ваш участок будет менее всего поврежден и будущая отделка дома не пострадает. Не забудьте также учесть все важные факторы, чтобы процесс бурения прошел без всяческих неожиданностей.

Компания «БурТехСервис» осуществляет бурение круглый год. Для этого в распоряжении имеется целый арсенал техники, бурильной и строительной для проведения земельных работ. Имеющаяся техника предусматривает бурение и заезды на любые участки. Есть крупно- и малогабаритная техника, прицеп-бытовка для бригады, грузовики и краны для перевозки оборудования и материалов. Подробнее с техникой вы можете ознакомиться здесь.

Весна

+ не нужно очищать участок от снега

+ цена бурения дешевле в тех местах, где нет грунтовых вод и не закрывают дороги

– трудности с заездом на участок ввиду таяния снега, дождей

– бурение затруднено если грунтовые воды высокие

– на заболоченной местности проведение бурения не представляется возможным

Лето

+ почва сухая – удобный заезд

+ летом высокая потребность в воде для питья и полива

+ летом удобно проводить бурение местах высоких грунтовых вод

– цены на бурение выше

– очереди на бурение также большие

– соседи могут проявлять к вам излишнее внимание и быть назойливыми

Осень

+ понижение цен на бурение, осенние скидки и акции

+ осенью растения отцветают – не страшно повредить участок и ландшафт

– на заболоченной местности проведение бурения не представляется возможным

– сроки бурения могут смещаться ввиду неустойчивости погоды

– если осенью дожди частые и сильные – имеет смысл подождать, чтобы почва слегка подмерзла

Зима

+ почва зимой сухая и твердая – ущерб вашему участку минимален

+ действуют зимние скидки на бурение и приятные подарки

+ в холодное время года соседи меньше проявляют любопытство и назойливость

+ оптимально проводить бурение местах высоких грунтовых вод

– если зимой много снега, требуется очищать участок для бурения, а также дорогу для осуществления заезда бурильной техники

– при сильных морозах (ниже -18) рекомендуем подождать, пока немного не потеплеет (нельзя недооценивать человеческий фактор)

– процесс бурения зимой всегда немного длительнее, ввиду погодных условий и холодов

Выходит, самое благоприятное время для бурения – это летний и зимний период. У бурения зимой свои благоприятные факторы. Почва твердая, грунтовые воды находятся на низком уровне, поэтому монтировать кессон и трубопровод не представляет трудностей при обустройстве скважины.

Соорудить скважину в твердой и мерзлой почве не составит труда для нашей бурильной техники. “БурТехСервис” располагает арсеналом средств для любых погодных условий. К тому же, обеспечив работой нашу буровую бригаду и не давая простаивать бурильной технике, наша компания поощрит наших дорогих заказчиках значительными скидками на бурение в зимнюю пору и новогодними подарками.Мы ценим ваше время! Обратитесь к нам – и наши инженера дадут вам грамотную консультацию по любому вопросу бурения и обустройства скважины.

Seo-оптимизация и продвижение сайтов в ТОП

(Anthonyliz, 10. 6. 2021 21:19)

https:///torgovaya.xyz/seo Продвижение сайтов – это просто!
Здравствуйте. Позвольте предложить Вам наши услуги по продвижению Вашего сайта.
Поисковое продвижение - Продвижение в поисковых системах Яндекс, Google и Mail.ru
Получение естественных ссылок. Крауд-маркетинг – способ повысить узнаваемость в сети и получить настоящие естественные ссылки. Получите отзывы о себе, «включите» обсуждения своего магазина, попадите в самые важные тематические справочники.
Реклама в соцсетях. С помощью таргетированной рекламы можно не только увеличить число подписчиков в своей группе, но и получить целевой трафик на сайт из социальных сетей. Работаем с любыми соцсетями: ВКонтакте, Одноклассники, Facebook, Мой Мир и другими.
Гарантированный трафик - Контекстная реклама обеспечивает высокий трафик. Правильная контекстная реклама обеспечивает высокий целевой трафик. Как не слить бюджет на бесполезные клики? Заказать разработку рекламной кампании у специалистов.
Проверка юзабилити сайта. Владельцы сайтов не всегда видят ошибки на своих ресурсах. И какая-то досадная мелочь, на которую они не обращают внимания, может тормозить пользователя на полпути к покупке. Наши клиенты, заказавшие аудит сайта, точно знают, что делать, чтобы улучшить свой ресурс
Большинство наших тарифов, даже по продвижению сайтов, с разовой оплатой. Делаем трехмесячный пул работ за 20 дней – обычно этого бывает достаточно, чтобы через 3 месяца сайт попал в ТОП.
https:///torgovaya.xyz/seo

SopyAnymnsopKamjero

(HarryZiz, 5. 6. 2021 15:36)

https://telegra.ph/Sexy-Mature-Ladies-In-Riding-Pants-04-02
https://telegra.ph/Finnish-Porn-03-29-2
https://telegra.ph/Xnxx-Porn-Fucking-Pakistani-03-25
https://telegra.ph/Ana-Places-Big-Pecker-In-Tailpipe---Part-2-03-29
https://telegra.ph/Asiatische-Streichen-Die-Wände-11-01
https://telegra.ph/How-To-Handle-Dating-An-Actor-04-02
https://telegra.ph/Ex-Con-Guys-Naked-03-24
https://telegra.ph/Nackt-Assamesisch-Mädchen-Foto-03-26
https://telegra.ph/Beautiful-Girl-Jessie-Sex-With-Big-Cock-03-27
https://telegra.ph/Sexy-Horny-Filipino-Woman-03-25
https://telegra.ph/Girl-Cum-From-Condoms-Porn-04-03
https://telegra.ph/Er-Fingert-Sie-Zum-Orgasmus-10-31
https://telegra.ph/Miley-Cyrus-Komplett-Oben-Ohne-11-02
https://telegra.ph/Xxx-Teen-Hd-11-01
https://telegra.ph/Has-Alicia-Douvall-Done-Porn-03-26
https://telegra.ph/Alarm-Call-03-28
https://telegra.ph/Horny-Hot-Babe-Julia-De-Lucia-Having-A-Large-03-29
https://telegra.ph/Sixty-Nine-Young-Teen-Porn-Videos-03-28
https://telegra.ph/Best-Rough-Teen-Sex-Ever-04-02
https://telegra.ph/Bilder-Von-Blackschool-Mädchen-Ficken-11-03
https://telegra.ph/Nice-Nude-Tits-Mexican-04-02
https://telegra.ph/Bollywood-Actres-Xxx-Sexy-03-27
https://telegra.ph/Ein-After-Party-Sex-Action-Mit-Einer-Reihe-Von-03-28
https://telegra.ph/Dicke-Titten-Milf-10-31
https://telegra.ph/Nude-Hotties-At-The-Beach-03-25
https://telegra.ph/Mit-Verbundenen-Augen-Gefickt-10-31
https://telegra.ph/Black-Bubble-Butt-Boy-03-25
https://telegra.ph/Hot-Teen-Girl-Pussy-11-12
https://telegra.ph/Nackte-Vietnamesische-Mädchen-Nerd-11-03
https://telegra.ph/Old-Fashioned-Dating-Rules-04-03
https://telegra.ph/Amateur-Slut-Fucks-For-Cash-03-29
https://telegra.ph/LUBED-Infamous-Leah-Gotti-Shower-Fuck-With-03-31
https://telegra.ph/Erpresst-Porno-11-01
https://telegra.ph/Junge-Babe-Celina-Bekommt-Ihr-Twat-Gebohrt-03-28
https://telegra.ph/Dating-Sites-For-Rich-Professionals-03-27
https://telegra.ph/Squirting-Lesbians-Veronica-Rodriguez--Jayden-03-27
https://telegra.ph/Cute-Horny-Piper-Perri-Wanting-A-Hard-Meat-03-28
https://telegra.ph/Bella-Brooks-Porn-03-31
https://telegra.ph/Female-To-Male-Before-And-After-04-02
https://telegra.ph/Porn-Teens-Selena-Gomez-03-24
https://telegra.ph/
https://telegra.ph/Wer-Ist-Erik-Santos-Dating-11-02
https://telegra.ph/Slut-Wife-In-Porn-Cinemas-Xxx-Pics-03-28
https://telegra.ph/Free-Porn-You-Porn-03-27
https://telegra.ph/Dating-Over-40-Sydney-11-12
https://telegra.ph/Porno-Darsteller-Mit-Hiv-11-01
https://telegra.ph/Das-S-Show-Nackt-11-01
https://telegra.ph/Tongue-To-Dick-Picks-03-25
https://telegra.ph/Live-Web-Sex-Cam-03-27
https://telegra.ph/Anal-Creampie-For-A-Beautiful-Brunette-03-31


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127

následující »