Jdi na obsah Jdi na menu
 


C.CONNOLLY: Banned in DC

12. 11. 2007
Obrazek

Kultovní publikace která je kolekcí fotek, komentářů a historek přibližujících dění ve Washington harDCore scéně v letech 1979 - 1985. Na 176 stranách formátu A4 s lepenou vazbou najdete spoustu profláklých fotek které zábavně glosují zvěčnělé postavy nebo hlavní protagonisté DC punk scény jako Ian MacKaye, Henry Rollins, Alec MacKaye, HR, Chris Bald atd. Dozvíte se podrobnosti o ranných harDcore kapelách jako Bad Brains, Teen Idles, Minor Threat atd až po Revolution Summer fenomén kterým tato kniha v roce 1985 končí. Autorkou je Cynthia Connolly, jedna z hlavních protagonistů DC scény a člen Dischord kolektivu.

Tak toto by mohla být také dost zajímavá knížka,která mapuje hardcore-punk scénu v DC,tedy v hlavním městě Spojených Států ve Washingtonu.

Obrazek

Zde najdete spoustu fotografií,které dvorní fotografka DC scény nafotila.Jasně někteří z vás ten Dischord styl mít rádi nemusejí přesto je to určitě zajímavé.

Knihu seženete i u nás např.u www.dayafter.cz  za cenu,která může být pro někoho vysoká,tedy 475,- kč nebo ve Spojených Státech u www.alternativetentacles.com  nebo přímo u vydavatelů www.dischord.com  ,ovšem zde budeš muset vysolit 22 usd plus poštovné.Pokud tě to zajímá tak neváhej. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář