Jdi na obsah Jdi na menu
 


P.Jandreus: The Encyclopedia Of Swedish Punk 1977-1987

16. 11. 2008
Obrazek

Na celkem 320 barevných stranách,naleznete více než 300 stěžejních švédských kapel ať už punk vzoru 77,rychlé hardcore,tak i tolik populární a zbožňovaný švédský crust.

U nás tuto encyklopedii seženete pravděpodobně u Barváka www.insanesociety.net za 760,- kč (asi),aspoň jsem ji u něj v nabídce viděl.

Dostáváte nostalgické mrazení, když někdo zmiňuje slovo Punk? Jsi skutečný punk, když dojde na rekordní sbírku? Už jste někdy žasli, co se tam hluboko v podzemí švédské punkové scény skrývá? Pak tato kniha je pro vás!

Zjistěte si vše, co chcete vědět o
kultovních kapelách, jako je Ebba Grön, KSMB, Attentat, Anti Cimex, Mob 47, Asta Kask ,Strebers a dalších. Ale také o každé punk kapele, které kdy vydala nahrávku během prvních deseti let od zrodu punk music!

V této knize najdete všechna fakta: line-upy,
působiště či místa vzniku, biografie a kompletní discografies s rukávy jsou vypsány v plném znění.

"ObrazekV discogra
fiích jsou podrobně popsány rozdíly ve vinylových verzích, barevných vinylech a téměř vše, co je zajímavé pro jakékoli vážné sběratele a fanoušky švédských punkových nahrávek."

A konečně se dostanete na úplný
začátek až k legendárním kapelám, jako jsou Vicious Visions, Shas, Absurdna, Kriminella Gitarrer, 57 KEZ, Kessler Jugend, Bad Boo Band a jiní "otcové zakladatelé" švédské punk scény.

Během
prvních deseti let (1977-1987), ran švédská punk scéna získala kultovní pověst mezi hudební fanoušky po celém světě a některé nahrávky jsou prodávány za směšně vysoké ceny na aukcích jako E-bay,tak i bootlegovány. Tyto nahrávky byly často vydávány ve velmi malých sériích u malých nezávislých labelů,jako je tomu prakticky dodnes.

ObrazekAutor shromažďoval všechny důležité záznamy skoro deset let,masivní množství informací obsažených v této knize.Nakladatelství Premium Publishing vydalo tuto příručku resp.průvodce po švédské punk scéně,aby ukojilo hlad všech ať punks,crusties atd.po ranných švédských punkových kapelách.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář